Skip to content

ארוחה סביב נושא נבחר

10/04/2013

ארוחה סביב נושא נבחר

אנשים נוטים לחשוב על ספגטי ברוטב עגבניות כעל מנה בארוחה או כעל ארוחה פשוטה ומשביעה. אצלי איכשהו ספגטי ברוטב עגבניות נוטה תמיד להפוך לארוחה רב שלבית הכוללת 3 מנות שונות סביב נושא נבחר: ספגטי ברוטב עגבניות. למנה הראשונה: ספגטי ברוטב עגבניות. המנה תיאכל בסלון, על הספה, מתוך צלחת מהבילה. למנה השניה: ספגטי ברוטב עגבניות. המנה תיאכל מיד בתום אכילת המנה הראשונה, במטבח, בעמידה, מתוך שני סירים, ותכלול חילוץ והצלה קטנוניים של פיסות ספגטי קטנות וחסרות אונים שטבעו ברוטב האכזר והטעים. לקינוח: פודינג ספגטי ברוטב עגבניות. המנה תיאכל כעבור כ 16 שעות מאכילת המנה השניה, במטבח, בעמידה, מתוך המקרר, מתוך סיר הרוטב שאירח ללילה את שארית הספגטי שהביא איתו במקום דובי את שאריות המים וביחד כולם יצרו בכיף פודינג ספגטי ברוטב עגבניות המעוצב לעיתים בצורת סיר.

* ציור מאת James Rosenquist

From → קולינריה

להגיב

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

חוסר סדר מאורגן

הבלוג של יונתן אמיר: רשימות על אמנות, תרבות וחברה

%d בלוגרים אהבו את זה: