Skip to content

החמצה גסטרונומית

10/04/2013

החמצה גסטרונומית

במקום פלפלים קלויים וכבושים בתחמיץ יש לנו פה פלפלים כלואים כבר שלושה ימים, יצר קלייה כבוש, החמצה גסטרונומית קרבה והולכת וסטטוס חמוץ ומתפלפל על כל העניין. אולי אני אגלה שזו למעשה הדרך הקדומה והאותנטית ביותר לקלות ולכבוש פלפלים כך שייצאו מעדן אמיתי. אולי הם איכשהו סופגים דרך הקליפה הדקה את הציפיות, את הלחץ, את תחושת הפספוס ואת האווירה העכורה שמתפשטת בבית וזה איכשהו קולה אותם לאט לאט ובעדינות מבחוץ ואז כובש ומחמיץ אותם מבפנים ואז כל מה שנשאר זה להוציא אותם משקית הניילון ולהוסיף כמה פרוסות שום. מי יודע, אולי אפילו אגלה שזה מוסיף להם כמה פרוסות שום.

להגיב

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

חוסר סדר מאורגן

הבלוג של יונתן אמיר: רשימות על אמנות, תרבות וחברה

%d בלוגרים אהבו את זה: